VM Carpetin matot edullisesti netistä!

”Jokaiseen mattoomme kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.”

VM Carpet mattokutomon perustivat Arto ja Laila Viita-aho Lappajärvelle jo vuonna 1973.

Räsymatot olivat aluksi ensimmäisiä tuotteita joita kutomossa valmistettiin. Malliston laajentuessa valmistukseen tuli myöhemmin erilaisia nukkamattoja, villamattoja, puuvillamattoja, pellavamattoja ja sisalmattoja.

VM Carpetin mattoihin on panostettu erittäin paljon suunnittelua jo ennen valmistumisen aloittamista. Mattojen suunnitelussa on käytetty jo vuosikymmenien ajan eturivin suomalaisia suunnittelijoita. 

VM Carpet mattomallistosta löydät seuraavia mattoja:

-Nukkamatot
-Räsymatot
-Käytävämatot
-Villamatot
-Terassimatot
-Paperinarumatot

Tänä päivänä VM-Carpet on moderni ja ketterä tehdas josta saa kaikista matoista myös esimerkiksi erikoiskokoisina.

Tällä hetkellä Viita-ahon perheen viidestä lapsesta kolme on mukana toiminnassa. Perustaja Arto Viita-aholle mattokutomo oli paikka jossa toteuttaa innovaatioita ja uusia ideoita. Elämän perusarvot ovat vakaasti lomittuneet tapaan toimia ja tehdä. Inhimillisyys, kekseliäisyys sekä rehellinen ja ystävällinen pohjalainen asenne ovat olleet tärkeä osa kutomon toimintaa alusta asti. Viita-ahon mattokutomon työntekijät ovat osa perhettä, vanhimmat työntekijät ovat olleet mukana yli 30 vuotta.

Meiltä verkkokaupastamme löydät kaikki VM-Carpetin mattomallit kaikissa väreissä ja koossa. Tutustu laajaan mattomallistoon ja tilaa, nopeat toimitukset.


show more

VM Carpet matot

filter
Suodata
0
Lajittele
Oletus
sort
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 1 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...