VM Carpetin matot edullisesti netistä

”Jokaiseen mattoomme kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämäniloa ja tulevaisuuden uskoa.”

VM Carpet mattokutomon perustivat Arto ja Laila Viita-aho Lappajärvelle jo vuonna 1973. VM Carpetin Räsymatot olivat aluksi ensimmäisiä tuotteita joita kutomossa valmistettiin. Malliston laajentuessa valmistukseen tuli myöhemmin erilaisia nukkamattoja, villamattoja, puuvillamattoja, pellavamattoja ja sisalmattoja.

Tällä hetkellä Viita-ahon perheen viidestä lapsesta kolme on mukana toiminnassa. Perustaja Arto Viita-aholle mattokutomo oli paikka jossa toteuttaa innovaatioita ja uusia ideoita. Elämän perusarvot ovat vakaasti lomittuneet tapaan toimia ja tehdä. Inhimillisyys, kekseliäisyys sekä rehellinen ja ystävällinen pohjalainen asenne ovat olleet tärkeä osa kutomon toimintaa alusta asti. Viita-ahon mattokutomon työntekijät ovat osa perhettä, vanhimmat työntekijät ovat olleet mukana yli 30 vuotta.

VM Carpet matot - suomalaista suunnittelua jo vuosikymmenien ajan

VM Carpetin mattoihin on panostettu erittäin paljon suunnittelua jo ennen valmistuksen aloittamista. VM Carpetin mattojen suunnittelussa on käytetty jo vuosikymmenien ajan eturivin suomalaisia suunnittelijoita. 

VM Carpet mattomallistosta löydät seuraavia mattoja:

-Nukkamatot

-Räsymatot

-Käytävämatot

-Villamatot

-Terassimatot

-Paperinarumatot

Tänä päivänä VM Carpet on moderni ja ketterä tehdas josta saa kaikkia mattoja myös omilla mitoilla. Meiltä verkkokaupastamme löydät kaikki VM-Carpetin mattomallit kaikissa väreissä ja koossa.

Laadukas ja suosittu VM Carpetin Hattara matto

VM Carpetin suosittu Hattara matto on nimensä mukaisesti miellyttävän pehmeäpintainen nukkamatto. Maton nukka tuntuu ylellisen pehmeältä jalkojen alla. VM Carpet Hattara matto on eläväpintainen, jossa nukan suunta valoon nähden vaikuttaa siihen näyttääkö matto tummemmalta tai vaaleammalta. Nukkapinta on erittäin tiivis jolloin sen puhtaanapito on erittäin helppo. Lika ei pääse painumaan VM Carpet Hattara maton pohjarakenteisiin jolloin imuroimalla saat pidettyä maton siistinä. Verkkokaupastamme voit tilata myös erikoiskokoiset Hattara matot omilla mitoillasi. 


Tutustu laajaan VM Carpet mattomallistoon ja tilaa kaikki mattomallit edullisesti Kallen Kalusteen verkkokaupasta. Helpot ja turvalliset maksutavat, sekä nopeat toimitukset. Tervetuloa ostoksille!


show more

VM Carpet matot

filter
Suodata
0
Lajittele
Uutuudet
sort
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 2 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...