AVA Room lastenkalusteet ja päiväpeitot

AVA-Room lastenkalusteet tunnetaan hyvin yksinkertaisesta ja tyylikkäästä muotoilusta.
Todella käytännölliset ratkaisut antavat todella paljon säilytystilaa pieneenkin tilaan. AVA-Roomin kerrossänky on yksi klassisimmista tuotteista joka tunnetaan jo ympäri Eurooppaa. Kalusteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut yksinkertainen muotoilu mutta maksimaalisella käyttömukavuudella ja säilytysratkaisuilla. Esimerkiski AVA-Room pikkuparven alle saat valtavasti säilytystilaa laatikoiden avulla.

AVA päiväpeitteistä kaikki alkoi...
AVA-Roomin tarina alkoi v 2006 avattavilla päiväpeitteillä. AVA peitteet ovat todella käytännöllisiä ja tyylikkäitä ja jonka käyttäminen onnistuu myös pienellä lapsella. Vetoketjulliset päiväpeitteet on hetkessä pedattu siistiksi eikä peitot ja tyynyt sotkeudu päivän leikeissä. Päiväpeitteitä on vakiokokoja mutta mikä parasta, peitteen voit tilata myös juuri sinun omilla mitoillasi. Kuoseja löytyy kymmeniä erilaisia mm. Marimekko, Artek Siena, Johanna Gullichsen. Verkkokaupastamme on saatavana kaikki nämä upeat päiväpeitteet. Tutustu ja tilaa!


show more

AVA Room

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 2 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...