LEATHER MASTER on yksi johtavista tuotemerkeistä nahan- ja tekstiilinpuhdistus-, hoito- ja suoja-aineiden valmistamisessa. Pääsääntöisesti LEATHER MASTER –tuotteet valmistetaan UNITERS S.p.A:n tehtaalla Montecchio Maggioressa Italiassa. Tuotteitamme myydään yli 80:ssä maassa. Teemme yhteistyötä maailman johtavien nahkatehtaiden kanssa. Yli 90 nahkatehdasta suosittelee käyttämään heidän valmistamilleen nahoille LEATHER MASTER –tuotteita. Useat maailman johtavat huonekaluvalmistajat suosittelevat käyttämään LEATHER MASTER -tuotteita. Samoin kotimaisista huonekaluvalmistajista monet laittavat LEATHER MASTER:in hoito-ohjeet ja Leather Protection Cream- hoito- ja suoja-aineliinan nahkakalusteiden mukaan. Lukuisat kankaanvalmistajat suosittelevat käyttämään valmistamiamme TEXTILE MASTER -kankaan puhdistus- ja suoja-aineitamme. Tuotekehityskeskus on yhtiön sydän. Siellä yhdistyvät tiede, keksinnöt ja luomiskyky. Se on keskipiste, jonka ympärillä kaikki muu pyörii. Se on kaiken lähtökohta, josta tuotantoprosessi, myyntitoimenpiteet ja markkinointi saavat alkunsa. Juuri tuotekehityskeskuksessa tohtori Tork luo tiiminsä kanssa hyvin toimivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Tuotekehityskeskus on paikka, jossa toteutuvat eri materiaalien hoito- ja puhdistustuotteita koskevat ratkaisut. Tuotekehityskeskuksessa saadaan parhaat ratkaisut yhdistämällä ajattelun ja harkinnan tuloksena syntyvät ideat koneiden ja tekniikan tarjoamiin mahdollisuuksiin.
show more

Leather Master

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 2 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...