Hovden Møbel on toimittanut huonekaluja pohjoismaisiin koteihin ja julkisiin ympäristöihin yli 75 vuoden ajan. Sohvamme valmistetaan edelleen käsin, ja työtä leimaa hyvä laatu, huolellisesti valitut materiaalit ja ylpeys yksityiskohdista.

Yhdistämme modernin muotoilun vakiintuneeseen perinteeseen ja vaadimme, että huonekalumme ovat turvallinen ja hyvä ostos kohtuulliseen hintaan. 

Kalusteet ovat pätevien käsityöläisten valmistamia Plungessa, Luoteis-Liettuassa. Työt tehdään omassa, kokonaan omistamassamme tehtaassamme. Tämä takaa hyvät työolosuhteet, oikeat olosuhteet ja ympäristöystävällisen tuotannon.

Kaikki huonekalumme valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan mallin, kankaan, puun ja värin mukaan. Leikkaamme tekstiilejä ja leikkaamme nahkaa. Päälliset on ommeltu tarkkojen kuvioiden mukaan. Massiivipuurungot kootaan ja kiristetään jousilla. Laadukkain vaahto leikataan mittoihin ja liimataan vesipohjaiseksi. Se on verhoiltu ja koottu käsin. Jokainen yksittäinen huonekalu on oman laaduntarkastajansa hyväksymä ennen kuin se pakataan kierrätysmateriaaliin ja lähetetään erikoistuneen kalustekuljetuksen mukana.


show more

Hovden Mobel

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 2 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...