EcoFurn luonnolliset huonekalut nopealla toimituksella

EcoFurn® -tuotteet valmistetaan pohjoismaisesta massiivipuusta, välttäen herkkiä sademetsien raaka-aineita. Käytämme vain hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä peräisin olevaa puuta. Lisäksi hyödynnämme hamppuköyttä ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja, minimoiden ympäristövaikutukset. Tuotteet toimitetaan osina, ja suunnittelumme painottuu kestävään kehitykseen, tuotteiden kestävyyteen ja kierrätettävyyteen, inspiroituneena Suomen luonnosta ja vaihtuvista vuodenajoista. Oman tuotekehityksemme ohella hyödynnämme ulkopuolisia ammattisuunnittelijoita. Suunnittelumme keskittyy kestävään kehitykseen, tuotteiden kestävyyteen, korjattavuuteen ja kierrätettävyyteen. Uudet tuoteideamme toteutetaan vain, jos ne täyttävät nämä korkeat standardit. Suomen luonto, järvet, metsät ja rauhallisuus ovat inspiraatiomme luoden maagisen ilmapiirin uusille ideoille. Vuodenaikojen vaihtelu tarjoaa luonnollisen testiympäristön tuotteillemme.

show more

EcoFurn

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 2 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...