Oikeastiko "heti varastosta"?

Tiedäthän tunteen, kun löydät haluamasi huonekalun tai sisustustuotteen joko kivijalkamyymälästä tai verkkokaupasta ja vieläpä sellaiseen hintaan, että olet valmis tekemään kaupat. Se tuntuu hienolta, kunnes huomaat toimitusajan....2-3 viikkoa, 6-8 viikkoa jne. Voi ei, saatat todeta!

Tänä päivänä suurin osa huonekalukaupoista, niin internetissä kuin kivijalkamyymälöissä, myyvät tuotteensa toimitusmyyntinä. Varsinkin jos kyseessä on vähänkään enempi säilytystilaa tarvitseva tuote. Eihän siinä mitään, tuote on yleisimmin lopulta yhtä hyvä, mutta kyllä uutta nojatuolia tai ruokapöytää odottavan aika on pitkä.

Syynä tähän myyntitapaan on yksinkertaisesti myyjäliikkeen kulujen karsiminen. Monelle toimijalle on paljon kannattavampaa antaa asiakkaan hieman odottaa sillä verukkeella, että liike itse säästää varastointikustannuksissa, kun tuotteet tilataan myynnin mukaan valmistajalta ja/tai maahantuojalta, vieläpä useimmiten suoraan asiakkaalle lähetettynä.

Me teemme sen eri tavalla - heti varastosta!

Me Kallen Kalusteella voimme lähestyä tätä asiaa täysin toisella tavalla. Olemme vakavarainen, kotimainen perheyritys, jolla on omassa omistuksessamme oleva myymälätila ja sen vieressä sijaitseva jättikokoinen noutovarasto keskeisellä paikalla Oulussa. Siksi varastointi on meille järkevää ja pystymme sen avulla monin verroin parempaan asiakaspalveluun nopeiden toimitusten muodossa.

Tämä 50 toimintavuotemme aikana syntynyt toimintamalli on meille selkeä etu huonekalumarkkinoilla. Useimmat valikoimamme tuotteet löytyvät pääsääntöisesti heti omasta varastostamme joko noutona samana päivänä tai 2-5 päivän toimitusajalla Postin kautta toimitettuna. Asiakkaamme ympäri Suomen ovat antaneet meille paljon kiitosta nopeista toimituksista, kun ovat päässeet nauttimaan uusista kalusteista lähes välittömästi ostotapahtuman jälkeen - ilman viikkojen odottelua.


Jättikokoinen noutovarastomme Oulussa palvelee sekä myymälässä asioivia, että verkkokaupan kautta tilaajia. Toimitukset lähtevät meiltä jokaisena arkipäivänä.

Toki joskus käy meilläkin niin, että suuren kysynnän vuoksi jokin varastotuotteistamme voi olla hetkellisesti loppu, mutta ei huolta: täydennämme varastoamme automaattisesti sitä mukaan kun tuotteita myydään. Kun verkkokaupan valikoimamme käsittää reilusti yli 2000 tuotetta, niin myös meillä osa tuotteista myydään toimitusmyyntinä. Tämä voi johtua tuotteen satunnaisesta, vähäisestä kysynnästä, valmistajan tai maahantuojan toimintamallista tai esimerkiksi siitä, että tuote on jollain tavalla asiakkaalle räätälöitävä ennen toimitusta tehtaalta. Näidenkin tuotteiden osalta uskomme olevamme keskimääräistä ripeämpiä toimitusten suhteen.

Meillä voit siis asioida mukavasti kotisohvaltasi, poimia haluamasi tuotteet ostoskoriin, tehdä tilauksen ja nukkuä muutaman yön kun postipoika jo kolkuttelee ovelle lähetyksemme mukanaan.

Kyllä. Siis oikeasti heti varastosta!

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa nyt Kallen Kalusteen ilmainen uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista sekä tapahtumista!
Emme spämmää, saat uutiskirjeen keskimäärin 1 krt/vko ja voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.
Seuraa meitä somessa
Hae inspiraatiota sisustukseen, löydä sopivia väriyhdistelmiä, osallistu jännittäviin arvontoihin tai tirkistele muuten vain.
Loading...